• Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

FUTURASOMMERHUSET

Futurasommerhuset er et træhus med stor overdækket terrasse.

Futurasommerhuset findes i to modeller. Der er tale om moderne sommerhuse på henholdsvis 86 m² og 98 m². Begge sommerhuse har store overdækkede terrasser.

Ensidig taghældning giver unikt udseende

Træhusene er konstrueret med en ensidig taghældning og et stort tagudhæng over terrassen, som giver et flot og moderne udseende. Tagudhængets underside er beklædt med trælister, som tillader lyset at skinne igennem, hvilket giver et behageligt lys i stuen og på terrassen. Med sin unikke arkitektur passer træhusene fremragende ind i det moderne sommerhusmiljø.

Begge modeller af Futurasommerhuset har store køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og store vinduespartier mod terrassen, som giver et fantastisk lysindfald.

Futurasommerhuset model 86

Denne type har to værelser, badeværelse samt bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Endelig har Futurasommerhuset model 86 en overdækket terrasse på godt 21m².

Futurasommerhuset model 86 som pdf

Futurasommerhuset model 98

Dette sommerhus er indrettet med et soveværelse, to værelser og et badeværelse. Træhuset har separat bryggers, hvor der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Derudover har denne type en overdækket terrasse på godt 25 m². Model 98 kan også laves som helårshus.

Futurasommerhuset model 98 som pdf

futurasommerhuset_nyt_sommerhus_green_house

Futurasommerhuset model 86 fra Green House

 

 

 

 

 

 

futurasommerhuset_fritidshus_green_house

Nyt fritidshus på 86 m2 med overdækket terrasse

 

 

 

 

futurasommerhuset_byg_sommerhus_green_house

Et træhus med store vinduespartier giver meget lysindfald

 

 

 

 

 

 

futurasommerhuset_sommerhus_green_house

Med unik arkitektur passer træhuset godt ind i sommerhusmiljøet