• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

BYGGEFORLØBET SKRIDT FOR SKRIDT

Green House hjælper dig igennem hele byggeforløbet.

Fra streger til virkelighed. Lige fra den indledende forespørgsel på vores katalog og til drømmehuset er færdigt, står vores kompetente medarbejdere til rådighed med ideer, råd og vejledning.

Vi er ikke firkantede hos Green House, selvom vores træhuse er!

Filosofien bag et træhus fra Green House er, at du skal have mulighed for at sætte dit eget præg på huset. Der kan vælges både til og fra vores standardhustyper, både hvad angår indretning og materialer, og du kan komme med dine egne tegninger af dit drømmehus, som vi kan tage udgangspunkt i. Hos os får du lige det, du ønsker sig – det er jo trods alt dit hus!

1. Inspiration

Ved den første kontakt modtager du vores flotte og inspirerende katalog. Vi aftaler et møde, hvor vi kan diskutere dine ønsker for drømmehuset, samt hvilke muligheder vi kan tilbyde. Er du interesseret i at fornemme stemningen i et hus fra Green House, så hold øje med hvornår Green House holder åbent hus i nærheden af dig eller forhør dig hos vores konsulenter.

2. Tegninger

Vi udarbejder skitseforslag samt uforpligtende prisoverslag på dit drømmehus. Konstruktionen står til din rådighed, indtil vi er enige om, hvordan drømmehuset skal se ud, uanset om der vælges en af standardtyperne, en revideret udgave, eller om du selv har en skitse, der skal tages udgangspunkt i.

3. Ordrebekræftelse

Der udarbejdes ordrebekræftelse og arkitekttegninger, som godkendes af bygherre. Herefter aftales leveringstermin. Efter modtagelse af godkendt ordrebekræftelse og arkitekttegninger, udarbejdes myndighedstegninger, energirammeberegning samt eventuelle statiske beregninger, og du får fundamentplan og dertilhørende detaljer til din støbemand. I denne forbindelse forfalder 1. rate, som dækker tegnearbejde, bestilling af vinduer og tagspær.

Når du modtager byggetilladelsen fra kommunen, skal du straks give besked herom til Green House. Herefter kan støbearbejdet påbegyndes, og produktionen af elementer pågår på vores egen fabrik i Kongerslev.

4. Levering og montage

Dit træhus og de tilhørende materialer vil blive leveret på aftalte tid og sted. Montagemappe vil blive fremsendt til dig få dage forinden indeholdende alt nødvendigt tegningsmateriale og montagevejledninger. Såfremt du har valgt medbyg, vil vores montører modtage træhuset, og i løbet af 2-4 uger vil råhuset typisk være færdigt.

5. Afleveringsforretning

Efter færdigmontage afholdes afleveringsforretning. Efter endt afleveringsforretning kan bygherre begynde med det indvendige arbejde. Senest 2 uger efter afleveringsforretning vil restlevering blive leveret.

6. Garanti

Garantibestemmelserne står udelukkende i henhold til AB92, som er standardbetingelser til bygge- og anlægsarbejder samt totalentreprise. Det er et frivilligt regelsæt, som dækker aftaleforholdet mellem bygherre og entreprenør. En lang række af byggeriets parter, repræsenterende både entreprenørside og bygherreside (og det daværende Boligministerium), har i fællesskab udarbejdet AB92, som for længst har opnået status som “Byggeriets Bibel”.

Du er altid velkommen til at kontakte Green House for yderligere information om garantier.

Green House ønsker dig held og lykke med dit nye træhus.