• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

BYGGELØSNINGER – SELVBYG OG MEDBYG

Træhuse og bjælkehuse fra Green House leveres som selvbyg eller medbyg

Træ er et naturligt materiale, der er både smukt og funktionelt, og træ har som byggemateriale de egenskaber, der skal til for at skabe sunde og smukke omgivelser, men det levende træ kræver den rigtige forarbejdning.

Derfor bygger vi dit hus i vores egne produktionslokaler, hvor klima, varme og fugtighed er konstant, og kvalitetskontrollen er i top.

Selvbyg og medbyg

Vores huse leveres som byggesæt til selvbyg eller som medbyg med råhusmontage, hvor vi i begge tilfælde leverer råhuset på din sokkel. Green House henviser gerne til entreprenører i vores lokalområde.

Såfremt du vælger træhuse til skalmuring, både som selvbyg og medbyg, vil murstenene være bygherrens leverance og montage. I alle tilfælde vil alle nødvendige materialer være med til det udvendige og det indvendige arbejde i huset, som f.eks. isolering, gips, lofter, lister, indvendige døre samt søm og skruer.

Et hus fra Green House bliver til

De følgende billeder viser, hvorledes opførelsen af et træhus forløber. Lige fra elementerne produceres i vores haller til råhuset står færdigt på byggegrunden.

00 greenhouse_trã¦hus_prefab_futurasommerhus_mexico

Elementerne laves af Green House´s egne håndværkere.

 

 

01 greenhouse_trã¦hus_prefab_futurasommerhus_mexico

Byggegrunden inden byggeriet går i gang

 

 

02 greenhouse_trã¦hus_prefab_futurasommerhus_mexico

Fundamentet etableres

 

11 greenhouse_trã¦hus_prefab_futurasommerhus_tyskland

Elementer fra Green House leveres på byggegrunden

 

10 greenhouse_trã¦hus_prefab_futurasommerhus_tyskland

Elementerne rejses

 

 

12 greenhouse_trã¦hus_prefab_futurasommerhus_tyskland

Det færdige hus