• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

FOLKESOMMERHUSET

Folkesommerhuset er et træhus for hele familien. Huset har med sine 50 m² og hele 20 m² overdækket terrasse den perfekte størrelse til familien, som ønsker et traditionelt sommerhus til en fornuftig pris. Træhuset bygger på grundværdierne fra det traditionelle sommerhus, nemlig familiehygge, afslapning og bedre tid til det hele.

Når den skønne sommerhusstemning flytter i noget mindre

Hos Green House ved vi, at et almindeligt sommerhus kan være en stor mundfuld, både økonomisk og når man skal rundt med støvsugeren. Derfor har vi udviklet Folkesommerhuset, som er et sommerhus for alle. Her er mottoet, at der skal være plads nok til at slappe af, men ikke noget overflødigt plads, som man skal bruge tid på at holde ved lige, når man ellers skulle holde fri.

Folkesommerhuset som PDF

 

folkesommerhuset_green_house

Folkesommerhuset udført som bjælkehus

folkesommerhuset_fritidshus_green_house

Folkesommerhuset – fritidshus på 50 m2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Når sommerhusidyl og pris går op i en højere enhed

Med denne type træhus får du den fantastiske stemning, som man oplever i et almindeligt sommerhus, men på et langt mere overskueligt antal kvadratmeter og til en meget fornuftig pris. Folkesommerhuset er 50 m2 og har hele 20 m2 overdækket terrasse, som giver huset en fantastisk overgang mellem inde- og udeliv, så det året rundt bliver det perfekte tilflugtssted fra hverdagens stress og jag. Sommerhuset er designet ud fra tanken om, at familien skal være i centrum, og derfor er det også bygget op med en stor lys stue i åben forbindelse med køkkenet. Derudover har huset to værelser, så både forældre og børn kan få hver deres soveplads. Endelig har træhuset et badeværelse, hvor der bl.a. er plads til en vaskemaskine.

Kvalitet fra inderst til yderst

Ligesom det er tilfældet med alle vores andre hustyper, er Folkesommerhuset produceret på vores egen fabrik. Det gennemgår derfor hele tiden kvalitetssikringskontroller, som sikrer, at du får et hus, som er af absolut højeste kvalitet.

Nu er jeg altså blevet nysgerrig!

Det lyder skønt, for vi vil altid gerne fortælle dig meget mere om Folkesommerhuset. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 98332333 eller sende en mail på grhouse@grhouse.dk. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle mere om alle fordelene ved vores Folkesommerhuset. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at bestille vores flotte katalog, men pas på, det skaber drømme!