• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

FUTURASOMMERHUSET

Futurasommerhuset er et træhus med ensidig taghældning og stor overdækket terrasse. Hustypen findes i to modeller på henholdsvis 86 m² og 98 m². Begge sommerhuse har et lyst og moderne design, som passer ind i ethvert dansk sommerhusmiljø.

Ensidig taghældning giver et unikt udseende

Hos Green House ved vi, at et sommerhus er ikke bare er et sommerhus, det er et helt unikt sted, hvor ferieminder skal skabes. Netop derfor har alle vores sommerhustyper et helt unikt kendetegn, og Futurasommerhuset er ingen undtagelse – tværtimod! Med dets helt særlige ensidige taghældning får du et sommerhus, som er en arkitektonisk perle, og som har et moderne udtryk. Derudover skaber den helt specielle ensidig tagkonstruktion en helt fantastisk overdækket terrasse med et tagudhæng, som giver et flot og tidssvarende udseende. Tagudhængets underside er beklædt med trælister. Dette gør, at sollyset kan skinne igennem, så både terrasse og stue får et meget smukt lysindfald. Med sin unikke arkitektur passer træhuser fremragende ind i det moderne sommerhusmiljø.

Futurasommerhuset model 86 som pdf

Futurasommerhuset model 98 som pdf

[span4]
futurasommerhuset_nyt_sommerhus_green_house

Futurasommerhuset model 86 fra Green House

[/span4] [span4]
futurasommerhuset_fritidshus_green_house

Nyt fritidshus på 86 m2 med overdækket terrasse

[/span4] [span4]
futurasommerhuset_byg_sommerhus_green_house

Et træhus med store vinduespartier giver meget lysindfald

[/span4] [span4]
futurasommerhuset_sommerhus_green_house

Med unik arkitektur passer træhuset godt ind i sommerhusmiljøet

[/span4] [span4]  
[/span4] [span4]  
[/span4]

Når æstetik og høj kvalitet går hånd i hånd

Futurasommerhuset fås i to varianter, som begge har samme arkitektoniske udgangspunkt, men med to forskellige indretningsløsninger. Begge modeller har et stort lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og de høje vinduespartier, som inviterer den store overdækkede terrasse med helt indenfor. Den ene model er 86 m2 og er indrettet med to gode værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Derudover spænder den store overdækkede terrasse over hele på 21 m2. Den anden model af sommerhuset er på 98 m2. Her får du hele tre gode værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor der også er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Model 98 har derudover en kæmpe overdækket terrasse på ikke mindre end 25 m2. Denne model kan desuden bygges som et helårshus.

Kvalitet og fleksibilitet

Vores vigtigste opgave hos Green House er at levere et hus, hvor kunden er i centrum fra start til slut. I den forbindelse ved vi, at mange af vores kunder selv har hænderne skruet rigtig godt på og meget gerne vil deltage aktivt i byggeprocessen. Derfor har vi udviklet forskellige byggeløsninger, som tilgodeser både selvbyggere, som selv ønsker at trække i arbejdstøjet og de medbygger, som gerne vil have lidt mere hjælp fra Green House. Uanset hvilken byggeløsning du vælger, får du et sommerhus af tårnhøj kvalitet. Alle dele til huset bygges på vores egen fabrik, hvor de gennemgår en lang række kvalitetskontroller.

Jeg har spørgsmål

Det er en stor beslutning af købe et sommerhus, og der kan derfor let dukke en masse spørgsmål op. Dem står vi hos Green House selvfølgelig parat til at svare på. Du kan bare give os et kald på tlf. 98332333 eller sende en mail på grhouse@grhouse.dk.