• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

FUTURASOMMERHUSET

Når æstetik og høj kvalitet går hånd i hånd
Hos Green House ved vi, at et sommerhus er ikke bare er et sommerhus, det er et helt unikt sted, hvor ferieminder skal skabes. Netop derfor har alle vores sommerhustyper et helt unikt kendetegn, og Futurasommerhuset er ingen undtagelse – tværtimod! Med dets helt særlige ensidige taghældning får du et sommerhus, som er en arkitektonisk perle. Derudover skaber den helt særlige tagkonstruktion en helt fantastisk overdækket terrasse med et udhæng, som er beklædt med trælister, som gør, at lyset kan skinne igennem, så både terrasse og stue får et meget smukt lysindfald.

Lillesøster og storesøster
Futurasommerhuset fås i to varianter, som begge har samme arkitektoniske udgangspunkt, men med to forskellige indretningsløsninger. Begge modeller har et stort lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og de store vinduespartier, som inviterer den store terrasse med helt indenfor. Den ene model, model 86, er 86m2 og indrettet med to gode værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler, derudover har den en stor terrasse på 21m2. Den anden model, model 98, er med sine 98m2 lidt større. Her får du hele tre gode værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor der også er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Model 98 har derudover en kæmpe terrasse på hele 25m2 og det kan desuden bygges som et helårs hus. I vores galleri  kan du se endnu flere billeder af, hvordan Futurasommerhuset ser ud.

Futurasommerhuset model 86 som pdf

Futurasommerhuset model 98 som pdf

[span4]
futurasommerhuset_nyt_sommerhus_green_house

Futurasommerhuset model 86 fra Green House

[/span4] [span4]
futurasommerhuset_fritidshus_green_house

Nyt fritidshus på 86 m2 med overdækket terrasse

[/span4] [span4]
futurasommerhuset_byg_sommerhus_green_house

Et træhus med store vinduespartier giver meget lysindfald

 

 

 

 

 

 

 

[/span4] [span4]
futurasommerhuset_sommerhus_green_house

Med unik arkitektur passer træhuset godt ind i sommerhusmiljøet

[/span4] [span4] [/span4] [span4] [/span4]

 

Kvalitet og fleksibilitet

Vores vigtigste opgave hos Green House er at levere et hus, hvor kunden er i centrum fra start til slut. I den forbindelse ved vi, at mange af vores kunder selv har hænderne skruet rigtig godt på og meget gerne vil deltage aktivt i byggeprocessen. Derfor har vi udviklet forskellige byggeløsninger, som tilgodeser både selvbyggere, som selv ønsker at trække i arbejdstøjet og de medbygger, som gerne vil have lidt mere hjælp fra Green House. Uanset hvilken byggeløsning du vælger, får du et sommerhus af tårnhøj kvalitet. Alle dele til huset bygges på vores egen fabrik, hvor de gennemgår en lang række kvalitetskontroller.

Jeg har spørgsmål

Det er en stor beslutning af købe et sommerhus, og der kan derfor let dukke en masse spørgsmål op. Dem står vi hos Green House selvfølgelig parat til at svare på. Du kan bare give os et kald på tlf. 98332333 eller sende en mail på grhouse@grhouse.dk.