• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

HELÅRSHUSE I TRÆ OG BJÆLKER

Green House tilbyder en række standardtyper af helårshuse i træ og bjælker. Ønsker du at sætte dit eget præg på dit nye træhus eller bjælkehus, konstruerer vi også tegninger specifikt tilrettet dine ønsker og behov.

Green House tilbyder helårshuse i træ og bjælker

Hos Green House kan du vælge mellem træhus, bjælkehus og træhus til skalmuring. Vi har designet og konstrueret en lang række forskellige standard hustyper, hvor nøgleordene er høj funktionalitet, lang levetid på materialer, godt indeklima, højisolering og maksimal udnyttelse af rum og kvadratmeter. Når du vælger et hus i træ eller bjælker fra Green House, får du en velindrettet bolig, der bygger på løsninger, som er udsprunget af mange års erfaring med husbyggeri i træ. Vi har desuden udviklet et katalog med alle vores hustyper, hvor du får et godt indblik i, hvordan vi i samarbejde kan opfylde dine drømme om et nyt træhus eller bjælkehus.

Når vi bygger huse hos Green House, er kvaliteten af træet og byggematerialerne meget vigtig. Det betyder, at husene holder længere, og at man undgår problemer med smårevner og efterreparationer. Til et godt byggearbejde hører også en god isolering, som er en vigtig faktor for varmeregningens størrelse.

Kontakt Green House for pris på et helårshus med individuelle tilpasninger.

Prisliste på Green House standardhustyper

 

 

Du bestemmer selv alt fra indretning til materialer

Filosofien bag et træhus eller bjælkehus fra Green House er, at du skal have mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din bolig. Du har mulighed for at vælge både til og fra vores hustyper, hvilket gælder alt fra indretning, størrelse og materialevalg. Du er også meget velkommen til at komme med egne tegninger eller konstruktioner på dit nye hus. I alle tilfælde står vores kompetente rådgivere klar til at hjælpe med at forene standardhusets gennemtænkte funktionalitet med de helt unikke drømme, som netop du har.

Fra idé til udførelse

Hos Green House er vi eksperter i at bygge træhuse og bjælkehuse, og vi bygger mange helårshuse hvert år. Vi tilbyder selvbyg, som er en økonomisk attraktiv byggeløsning, samt medbyg, som er en byggeproces, der gør tingene nemmere for dig. Uanset hvilken løsning du vælger, hjælper Green House dig med at bygge dit drømmehus.

Få et blik indenfor

Er du nysgerrig på, hvordan nogle af vores mange helårshuse i træ og bjælker ser ud, når de står færdigbygget på solid grund, så kig indenfor i vores galleri.

Vil du vide mere?

Hos Green House står vi altid parate til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål omkring dit nye træhus. Kontakt os på mail grhouse@grhouse.dk eller på telefon 98 33 23 33 og lad os få en fornuftig snak om din næste bolig.