• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

HUSTYPER – TRÆHUSE, BJÆLKEHUSE OG SKALMURING

Hos Green House kan du vælge mellem træhuse og bjælkehuse samt træhuse til skalmuring.

Lad Green House stå for dit husprojekt. Vi har mange års erfaring med helårshuse og fritidshuse i træ og bjælker. Vi bygger som oftest et råhus, hvilket vil sige, at vi står for alt det udvendige. Vi har en række kompetente samarbejdspartnere, vi kan henvise til, hvis du ønsker et nøglefærdigt træhus eller bjælkehus. Alle vores huse er højisolerede og byder på et utroligt godt og sundt indeklima med en god økonomi.

Træhuse

Om du ønsker et klassisk træhus eller et bjælkehus er en smagssag. Indvendigt er der ingen forskel på træhuse, bjælkehuse og træhuse til skalmuring.

I et træhus er ydervæggene beklædt med lodrette brædder efter 1-på-2-princippet.

traehus_lodret_beklaedning_green_house

Træhus lodret beklædning Green House.

Bjælkehuse

I et bjælkehus ligger bjælkerne vandret ovenpå hinanden, hvorved der dannes de karakteristiske krydshjørner af bjælkeender.

bjaelkehus_krydshjoerner_green_house

Bjælkehus krydshjørner Green House.

Skalmuring

Ved skalmuring er det de samme højisolerede bagmurselementer, der anvendes som ved husene af træ.

skalmuring_green_house

Skalmuring Green House.

Konkurrencedygtige priser

Der er ikke den store forskel i prisen på et bjælkehus og et træhus, det handler ganske enkelt om smag og behag.

Da prisen på et hus afhænger af indretning, materialevalg og lignende, er det ikke muligt at angive en fast kvadratmeterpris. Ring til en af vores rådgivere og tag en snak om dit kommende husprojekt, så kan du få en prisindikation.

Kontakt Green House

Er du interesseret i et træhus eller et bjælkehus enten som helårshus eller fritidshus er du velkommen til at kontakte Green House.

Tlf. 98 33 23 33