• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

NYHEDER

 

Green House præsenterer Town House

Town House er en nyudviklet og tidssvarende hustype fra Green House. Der er tale om et lavenergihus i 2 plan på 160 kvm.

Huset har 3 værelser, 2 bad og køkken med spisekrog. Derudover er der en stor opholdsstue samt separat spisestue. Der er designet walk-in i forbindelse med soveværelset.

På førstesalen er der et fælles opholdsrum, hvor børnene kan lege sammen.

Der er mulighed for integreret carport i Town House.

Town House som pdf

town_house_lavenergihus_arkitekttegnet_green_house

Det nye Tanghus på Læsø

Green House har leveret råhuset til ”Det ny Tanghus” på Læsø, som er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten og blev indviet i sommeren 2013. Huset giver de traditionelle bindingsværkshuse med tangtag på Læsø et moderne modspil, men videreføre samtidig øens kultur og tradition for at anvende naturens ressourcer optimalt. Huset er i sin helhed opført i organiske materialer som et nulenergi-sommerhus med høje krav til CO2-udledning.

Det moderne tanghus er en videreudvikling af den arkitektoniske historie på Læsø. Den synlige tang er blevet lagt ind i et net og herefter fastgjort til facaden og taget i rækker. Samtidigt er tangen anvendt til isolering i gulve, vægge og lofter, hvor det udfylder hulrummene i de præfabrikerede træelementer fra Green House Aps.

Realdania har lavet et video omkring tilblivelsen af “Det ny Tanghus”. Her ses bl.a. hvorledes træelementerne blive produceret hos Green House.

Se video om tanghuset på Læsø

01 greenhouse_trã¦hus_prefab_lã¦sã¸_tanghus copy

03 greenhouse_trã¦hus_prefab_lã¦sã¸_tanghus copy