• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

OM GREEN HOUSE

Green House fremstiller lavenergi træhuse og bjælkehuse i høj kvalitet.

Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på omkring 80 huse. Der produceres alle typer af træhuse og bjælkehuse:

På blot fire uger kan vi producere og levere dit nye hus.

Træhuse på egen fabrik

Green House producerer træhuse på egen fabrik, hvilket sikrer en høj produktkvalitet, idet vi har fuld kontrol med, at der leves op til kvalitetskravene i vores produktion.
Husene fremstilles af svensk træ og er udført med vandrette høvlede granbjælker eller med savskåret lodret fyrretræsbeklædning og bygget efter BR15. Vinduerne leveres med lavenergiglas, hvilket har positiv effekt på varmeregningen.

Selvbyg eller medbyg

Vores huse leveres enten som selvbyg eller medbyg, hvor vi monterer råhuset på soklen. Vi er også behjælpelige med at udføre individuelle løsninger, hvad end de gælder helårs- eller fritidshuse. Ligeledes er der mulighed for forskellige former for tilvalg på vores standardhustyper.

Sæt dit eget præg på dit nye træhus

Filosofien bag vores træhuse er, at du skal have mulighed for at sætte dit eget præg herpå. Du er velkommen til at komme med egne tegninger, men vi står også til rådighed med hjælp fra vores arkitekter og konstruktører. Som kunde hos os får du lige det, du ønsker.

Træhuse til konkurrencedygtige priser

Hos Green House har vi en klar målsætning om at udføre kvalitetshuse til den rigtige pris. Vi benytter de bedste materialer, og vi ved, at det er en stor beslutning at købe nyt hus, hvorfor vores fagligt dygtige konstruktører og sælgere står til disposition med råd og vejledning lige fra den indledende forespørgsel på vores katalog og indtil dit drømmehus står parat.

Green House er en kompetent, seriøs og fleksibel virksomhed, der vægter personlig kundeservice højt. Vi er din pålidelige samarbejdspartner.

Moderne træhus fra Green House