• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

PYRAMIDESOMMERHUSET

Hos Green House tilbyder vi Pyramidesommerhuset, som er et moderne sommerhus på 106 m². Fritidshuset er designet ud fra en anderledes måde at konstruere sommerhuse på, som giver et helt unikt træhus med plads til hele familien uden nogen form for spildplads.

Tradition og fornyelse i sommerhuset

Pyramidesommerhuset er en helt ny måde at tænke sommerhus på, men hvor de traditionelle og centrale sommerhusdyder omkring idyl, afslapning og feriestemning er holdt i hævd. Design og ingen spildplads er de absolutte fokuspunkter for denne type fritidshus.

Sommerhuset er på 106 m² og er opbygget af tre bygninger, der ligger forskudt i forhold til hinanden, og som hver har et pyramidetag. De tre bygninger er sat sammen, så det er både indvendigt og udvendigt en ny måde at tænke rum og indretning på. Indvendigt afføder det et hus, hvor der ikke eksisterer spildplads. Udvendigt skabes der en meget varieret facade samt en række arealer, hvor det er muligt at lave hyggelige og flotte terrasser, som kan fange soltimer på forskellige tider af dagen.

Pyramidesommerhuset som pdf

pyramidesommerhuset_fritidshus_green_house

Pyramidesommerhuset fra Green House

pyramidesommerhuset_sommerhus_green_house

Sommerhus på 106 m2 med spændende indretning

 

 

pyramidesommerhuset_nyt_sommerhus_green_house

Mange muligheder for lækroge med Pyramidesommerhuset

 

 

pyramidesommerhuset_byg_sommerhus_green_house

Stort lysindfald med ovenlys i Pyramidesommerhuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen spildplads i Pyramidesommerhuset

Pyramidesommerhuset er fritidshuset til familien, som ønsker en spændende indretning. Huset er designet, så der ikke eksisterer spildplads. Sommerhuset indrettet med et stort lyst køkken-alrum, som fungerer som husets hjerte, idet der herfra er adgang til samtlige rum i huset. Der bruges således ikke unødvendige kvadratmeter på gangareal, og hver en kvadratmeter udnyttes derfor effektivt. Pyramidehuset rummer også tre børneværelser, et soveværelse, en entré med plads til både vaskemaskine og tørretumbler og hele to badeværelser.

En forening af dansk sommerhustradition og nytænkning

Hos Green House er vi med Pyramidesommerhuset, Folkesommerhuset og Futurasommerhuset specialister i at redesigne det klassiske danske træsommerhus, så funktionalitet, design og kulturarv går op i en højere enhed. Vi sætter en dyd i at levere alt fra det klassiske sorte fritidshus med træbeklædning og hvidsprossede vinduer og døre til det moderne og stilrene sommerhus med fokus på helt individuelle kundeønsker.

Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad vi kan lave. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98332333 eller på grhouse@grhouse.dk, hvor vi er klar til at svare på dine spørgsmål. Vi vejleder gerne om de mange designmæssige muligheder, der eksisterer hos Green House. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at bestille vores flotte katalog for yderligere inspiration.