• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

Helårshus type 103

Skrevet af author den 12. marts 2015

Helårshus type 103 er et praktisk træhus til den lille familie. Træhuset er velindrettet med store rum og uden spildplads. Fra vinkelstuen er der udgang til terrassen. Huset er ideelt til den mindre byggegrund.

Hos Green House ligger vi vægt på, at kvaliteten af træet og byggematerialerne er i top. Det betyder, at dit træhus holder længere, og at du undgår smårevner og reparationer. Når kvaliteten er i orden, er træhuse næsten uforgængelige.

Kontakt Green House for yderligere information om helårshus type 103. Husk der er altid mulighed for individuelle tilpasninger af vores standard hustyper. Green House ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit valg af træhus eller bjælkehus.

Helårshus type 103 kvm som PDF

Plantegning og foto for helårshus type 103

Træhus | Helårshus type 103
Plantegning for type 103 | Træhuset er ideelt til den mindre byggegrund
Green House
Helårshus type 103 Velindrettet helårshus
Træhus på 103 kvm | Mulighed for tilkøb af carport Velindrettet træhus | Vinkelstue med udgang til terrasseComments are closed.