• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

Helårshus type 124

Skrevet af author den 17. juli 2014

Dette helårshus type 124 m² er ideelt til den mindre børnefamilie. Der er gode store værelser, som kan bygges åbent til kip i stuen, hvorved fornemmelsen af plads forøges ganske betragteligt.

Træhuset er indrettet med en centralt placeret stue, hvorfra der er adgang til alle de andre rum i huset.

Kontakt Green House for yderligere information om helårshus type 124. Husk der er altid mulighed for individuelle tilpasninger af vores standard hustyper. Green House ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit valg af træhus eller bjælkehus.

Helårshus type 124 kvm som PDF

Det unikke træhus

Træhuse er helt unikke, hvad angår det æstetiske, et bedre indeklima og det miljømæssige. Hvert træ, der bruges til at bygge med, har levet sit eget liv. Det giver en helt speciel stemning i et hus, hvor man kan dufte træet og se livet i årerne.

Der er noget særligt over træhuse, hvilket gør dem mere og mere populære.

Plantegning og foto for helårshus type 124

Plantegning type 124

Træhus | Plantegning på helårshus type 124

Green House
Helårshus type 124 Velindrettet helårshus
Træhus på 124 kvm | Kan bygges åbent til kip i stuen Lyst og venligt indgangsparti | Separat entré og bryggersComments are closed.