• Træhuse og bjælkehuse fra Green House

    Specialist i træhuse

    Green House har over 20 års erfaring med fremstilling af lavenergi træhuse og bjælkehuse. Vi producerer på egen fabrik, hvor vi har fuld kontrol med kvalitetssikringen. Vi bygger både helårshuse og fritidshuse ud fra enten standardhustyper eller individuelle tegninger.

Helårshus type 140

Skrevet af author den 24. september 2014

Den forskudte vinkel i helårshus type 140 giver muligheder for læ på en stor terrasse. Køkken-alrummet er stort og lyst, og de tre børneværelser har hver en størrelse på hele 10 m². Derudover har træhuset to badeværelser samt separat bryggers og entré. Dette giver gode muligheder for at lukke af indtil vaskemaskine og tørretumbler.

Helårshuset på 140 kvm er en flot løsning til familien, der lægger vægt på detaljerne.

Det individuelle træhus

Filosofien bag træhuse fra Green House er, at du selv skal have mulighed for at sætte dit eget præg på huset. Derfor kan du altid vælge til og fra på standardtyperne. Du kan også vælge egne materialer og komme med dine egne tegninger. Kontakt Green House allerede i dag og få en snak omkring dine ønsker til dig nye træhus.

Helårshus type 140 kvm som PDF

Plantegning og foto for helårshus type 140

Træhus | Helårshus type 140
Plantegning for type 140 | Ideelt træhus til børnefamilien der ønsker god plads
Green House
Helårshus type 140 Velindrettet helårshus
Træhus på 140 kvm | Forskudt vinkel giver træhuset fine læmuligheder Træhus uden spildplads | Vinkelstue med udgang til terrasseComments are closed.